,

Manchester United vs Liverpool 21 Mar 2010

Assalamualaikum semua!

Malam ni ada aktiviti yang Adam sempat kongsi buat sama Daddy, iaitu tengok bola! Daddy kata match malam nih kira best jugak sebab melibatkan dua team yang agak tersohor di kalangan peminat-peminat bolasepak di Malaysia, satu Manchester United, satu lagi Liverpool. Daddy nih penyokong Liverpool dari sekolah lagi. Daddy cakap musim tahun ni Liverpool banyak kali kalah, so Daddy ada sedikit perasaan kecewa di situ. Adam angguk je la buat-buat paham hehe. Adam kecik lagi so Adam tatau lagi pasukan mana nak sokong bila Adam besar nanti. Daddy cakap sokong je la pasukan mana-mana asalkan JANGAN sokong pasukan MANCHESTER UNITED. Idak Daddy marah Adam. Huuui, serius betol muka Daddy...
Ini gambar Adam dengan Daddy tengok bola kat laptop Mummy. Rumah kami takde Astro. Daddy cakap Astro nih penipu, cekik darah dan beberapa lagi perkataan yang Adam tak sempat nak dengar sebab Mummy dah tutup telinga Adam. So, kami tengok bola kat internet je la. Okay la jugak. Gambar taklah cantek macam dalam tv, tapi janji boleh tengok. Nak tau kitaorang pakai software apa nak tengok bola? Daddy selalu pakai software SOPCAST. Install sopcast tuh kat komputer, pastu search kat GOOGLE ke, Yahoo ke untuk cari sopcast channel perlawanan bola yang korang nak tengok. Takper, nanti lain kali Adam explain lebih sket dalam entri lain pulak, okey?

Ini gambar Daddy masih boleh senyum lagi sebab masa nih Liverpool seri 1-1 dengan Manchester United. Daddy mengharap betol Liverpool boleh menang kali ni. Adam pulak syok je minum susu Mummy bancuh tadi.
Gambar ni pulak Daddy dah takleh senyum dah pasal Liverpool dah ketinggalan 2-1 hasil tandukan cantik oleh Park Ji Sung.Keputusan kekal sampai wisel penamat ditiup. Final skor, Liverpool kalah lagi 2-1 kat musuh ketat dia, Manchester United. So sorry for u lah, Daddy. Gambar Daddy seterusnya selepas match adalah terlalu ganas untuk tontonan umum, tapi muka Daddy kira-kira macam ni lah...
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                |
                                                                                v
http://emo.huhiho.com

Cuba lagi Daddy! Hehehehehe...

6 comments:

  1. Daddy Adam: che wanie, jgn kutuk team saya oke? grrr!!

    ReplyDelete
  2. sapa jadah tu gi tarik tangan player mu kat depan pintu gol buat apa? free2 kasik mu 1 gol T_T

    ReplyDelete
  3. baik2 suap anak isap botol tue... tkut tersedak lak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair