,

Adam menangis!

Assalamualaikum, semua!

Hari ni yang buat Adam rasa nak menangis ni. Adam tak sentuh langung internet hari ni, jadi lambat sedikit update entry blog. *alasan je pun tu* Tapi itu bukannya sebab Adam rasa nak menangis. Yang buat Adam nangis ialah bila Adam check Nuffnang Adam, buffered earning semua dah hilang!! Check kat analytics pun takde sape rupanya datang blog Adam hari ni.. Wah! Sedihnya!!Cakap sengsorang rupanya Adam selama ni uuuu~
Takpelah, tujuan asal Adam buat blog ni pun untuk bagi ahli keluarga Adam yang duduk jauh dari Adam tengok perkembangan Adam hari-hari. Pasal encik Nuffnang nak kasi duit kat Adam, tu nombor 2. Tapi itu pun salah satu penyebab Adam ni rajin update blog, ngeh ngeh! Blogwalking blog orang pun syok sebab macam-macam informasi Adam dapat baca.

Okeh, dah rasa sejuk hati balek sebab tengah hisap teng teng Mummy kasi. Bulan baru April ni, Adam doakan encik Nuffnang berubah fikiran bagi buffered earning banyak-banyak kat Adam. Kena kuat berusaha ni! Jia you Adam!!!

p.s: terima kasih bebanyak kepada pengunjung blog Adam ni. kalau rasa nak jadi cantek, lawa dan bergaya, jangan lupa klik iklan Nuffnang kat blog Adam ye. *wah, ayat pancing gitu* sila klik iklan nuffnang only if u want to okey? nanti en nuffnang saman sama Adam. uuu~

15 comments:

  1. adam menangis nk test vokal tuh..hehe

    ReplyDelete
  2. rizal,
    hang dtg ghumah tgk vokal adam srope adam lambert ke tak...

    fyza,
    tima kaseh puji adam hihihi.. kembang ni!

    ReplyDelete
  3. kekeke, ala rilex ar, duit tu perkara ke 2

    adam rajin2 apdet blog antie wani datang selaluuu :)

    ReplyDelete
  4. baru je baca entry psl nuffnang mengamuk kat http://mariellasays.blogspot.com/2010/04/berita-gempar-amukan-encik-nuffnang.html (link dpt pun kat tepi blog adam jugak)

    so, jgn paksa2 org klik ads kita.. tapi hari ni je dah 8x untie terklik ads adam.. cane?

    ReplyDelete
  5. ye ye duit itu sekendary.. janji auntie slalu datang okeh? trasa dihargai tgk trafik ada hihi

    meksue,
    tu la dah baca gak. tak tgk lagi kat mailbox adam ada ke tak amukan en nuffnang nih. adam tak paksa ek? sukati nak klik okeh? :)

    ReplyDelete
  6. che gilachantek88,

    owh mekasey le cakap adam comel. tp itu semua org sudah tau maa.. wahahaha~

    ReplyDelete
  7. hehe..takpe blog hari2..nanti en nuffnnag sayang la..adam very cute..

    ReplyDelete
  8. babyibu,

    blog ari2 mintak2 hati org dtg blog ada 'TERBUKA' dengan sendirinya utk klik iklan. jangan cakap adam yang suruh ye. kang en NUFFNANG ban adam plak haha~

    ReplyDelete
  9. hahaha... cian ko.. rilek la ak nye nuff pom x gerak2 gak!

    ReplyDelete
  10. haha.. that's the life of a baby =)

    ReplyDelete
  11. kenwooi,

    adam is a different kinda baby.. a nuffnang baby hahaha~

    ReplyDelete
  12. ee...macam nak g cubit je pipi si adam 2..
    huhu..comel time nangis

    ReplyDelete
  13. kenapa semua orang suka cubit@geget pipi adam?
    sakitla.. woo woo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair