Adam nak balik kampung

Assalamualaikum semua! 

Hari ni Adam happy sebab Adam kejap lagi nak balik kampung Daddy kat Temoh, Perak. Adam tak pernah lagi balik kampung Daddy ni sejak lahir. Jumpa Abahtuk dengan Maktuk pun kat rumah Adam je kat Puchong ni ha. Seronok sesangat!! Tengok muka Adam ni seronok tak seronok?
Sekali, hari ni, boleh pulak Daddy kata dia kena overtime!!?? Balik lambat pulak Daddy hari ni. Aiseyman, tak boleh lah Adam nak balik kampung. Muka Adam dah mula rasa tak best, rasa sedih sangat-sangat. Tengah semangat siap nak balik dah ni. Adam siap pakai tali pinggang keledar dah pun. Takkan tak jadi balik kampung kut?
Adam suruh Mummy pergi sms Daddy. Daddy cakap suruh packing baju semua siap-siap lepas tu kami gerak terus balik kampung. Yey!! Adam dah happy balik. Cepat Mummy! Kita siap-siapkan beg nak balik kampung. Daddy, cepat balik ya? Adam dah tak sabar nak balik kampung ni. Dush! Dush! Dush!
Korang semua, kat kampung Adam tu takde berukband, jadi mungkin Adam tak sempat nak bersihkan sawang kat blog Adam nanti. Mintak tolong semua tolong tengok-tengokkan blog Adam ni ya sampai Adam balik. Nanti Adam update cerita Adam kat kampung.

6 comments:

  1. drive safely tuk daddy Adam.......

    ReplyDelete
  2. hikk3.. best eh blik kmpung.. nka ikut.. ;)

    ReplyDelete
  3. ala comellnyeeee meh sini singgah rumah antie waniii..rasa nak timang2 cubit2 kiss2 pipi adam

    ReplyDelete
  4. hari tu nmpk kat blog list gmbr adam nangis.. hari ni nmpk adam senyum lak.. geram tau.. rasa nak geget pipi dia..

    ReplyDelete
  5. waaaa!!ne aci! nak lik gak! :((

    ReplyDelete
  6. @hanem, owh mekasey.

    @yaya, nak ikut ke? aisey kami dah sampai ghumah dah pun

    @auntie wanie, kalu singgah dpt adiah bley la dtg hihihi~

    @meksue, pls dun geget my pipi, sakit!!

    @acu eja, gi kelas ye, len kali baru balek kg haha~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair