,

Azean Irdawaty datang tengok Adam??!!

Assalamualaikum semua!

Haaa ini mesti korang semua ingat tajuk gimik je kan? Takkan la artis fofular cam Kak Yan tu sanggup nak datang tengok Adam ni kan? Hehehe, jangan terkejut yer. Memang Adam ada jumpa dengan Aunty Yan ari tu, tapi bukan dekat rumah Adam tapi dekat rumah Mak Ngah Adam kat Kelana Jaya tu. Ala, korang ingat tak pasal entri Birthday Kak Aisyah tu? Haa, itula rumah Mak Ngah.

Aunty Azean Irdawaty ni sebenarnya datang ke rumah Mak Ngah bersama-sama hasben dia dan jugak anak dara dia seorang. Dua-dua Adam tak tahu nama ye, mintak maap haha! Anak dara Aunty Yan ni rupanya kawan kepada makcik-makcik kak Aisyah, nama Mei Boh dan Mei Kuan. Mei Boh dan Mei Kuan ni masih single yep, hawt lagi gitu! Teruna-teruna kat luar sana nak cuba try nasib sila jangan malu-malu hantar resume kat email Adam yer? Syarat kelayakan haruslah ada BMW 7 series dan rumah banglo 8 bijik. Hahaha! *abes dah ke laut pulak dah merepek*

Anyway, (speking la plak) Aunty Yan ni datang nak promote barangan Amway dia dekat Mei Boh dan Mei Kuan. Wah, gigih dan rajin la Aunty Yan cari rezeki sampai sanggup datang rumah Mak Ngah yang ada 8 bijik kipas angin, kitchen kabinet baru, cat baru, langsir baru dan lain-lain lagi benda baru yang sungguh gorjes gitu. (ayat bodek Mak Ngah ni sebenarnya haha!) Bagus lah gitu. Adam respek dan salute habis usaha murni Aunty Yan cari rezeki. Maklum lah, Aunty Yan sekarang ni banyak dugaan melanda dia sekarang. Dulu dengan serangan kanser nyer, sekarang dengan serangan mental pulak anak teruna kesayangan Benjy atau nama dalam Mykad dia Khaeryll Benjamin, dituduh terbabit dalam sindiket pengedaran dadah pulak. Tak tau la betul ke tidak Benjy tu bersalah. Harap-harap Aunty Yan tenang dan bersabar hadapi dugaan yer. Eh, kalau Adam salah tulis apa-apa dalam blog ni, Aunty Yan jangan saman Adam pulak ye. Adam orang susah worr....

Okey, penutup korang layan gambar Adam dengan Aunty Yan ni yang kedeboom gorjes gitu! Muka Adam masih terkesima berada dalam dakapan artis. First time tu ambil gambar dengan artis woo. Hahahaha!

22 comments:

  1. ada cam takde perasaan je hehe. tapi senyum skit la ok la tu. oo kak yan pomot amway ke..

    ReplyDelete
  2. hehehe..so cute lah gambar Adam ngan Aunty Yan..

    ReplyDelete
  3. Alololoo... comeynye adam...



    btw, sweet sgt bile parents buat blog utk ank.. comel3..nanti dia dah besar boleh la dia baca balik kan.. hehhe

    ReplyDelete
  4. ala addam.. nnt suatu ari nanti.. bile akak jmpa adam.. akak dukung adam gak k.. pastu wat entri pasal kak na0mei dukung adam jugak taw !!
    haahahaha

    ReplyDelete
  5. wah adam kecik2 dah ambik gambar ngan retis kekekeke

    ReplyDelete
  6. wah bertuahnya budak kecik tu.....
    saya nak kongsi tips berumah tangga, tips elak suami isteri perang besar, doa untuk anak, tips pilih nama anak di: http://edarannama.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. vavavavaaaaaaaaaaa adam kemain lagik begambo ngan artis..auntie pon lom ade chance begambo ngan kak yan tau..huhhh jelessssssss nyeee kat adam

    ReplyDelete
  8. perghhh adam dpt jumpe seniwati tu..hehe

    ReplyDelete
  9. vougue de vasssssssss la adam....

    ReplyDelete
  10. wah bertuahnnya si kecik tu dapat jumpa ngan seniwati terkenal

    ReplyDelete
  11. salam Adam...

    Adam dah ditagged oleh uncle Azrul...muehehe :p

    Klik link kat bawah ye:


    Tagged paling happy pernah aku buat...muehehe (^_^)

    ReplyDelete
  12. wahhh..jealous la nurul mcm nih..apa ni adam?!

    ReplyDelete
  13. salam.Napa adam tak senyum kena peluk anty Yan..terkejut jumpa artis kot..

    ReplyDelete
  14. dugaan bertimpa2 kt azean irdawaty...
    tp masih bsemangat cari rezeki

    ReplyDelete
  15. huish adam.. nak chaon dukung tak..? pastu buat pasal chaon plak eh.. hahha..

    ReplyDelete
  16. wah adam!! best nye..kenangan tu..jgn ilang gambar tau~
    jeleznyeee auntie!!hehe

    ReplyDelete
  17. Popular adam dapat jumpa artis

    ReplyDelete
  18. aidi dah ade BMX 10 series 20 bijik dan 19 buah lukisan rumah banglo. da lepas syarat nak ngorat mei kuan kan? :p

    ReplyDelete
  19. @semua, haha mekasey komen sory la tak dpt komen satu satu, panjang berjela nih...

    @aidi-safuan, BMX?? Lukisan?? Chaitss..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair