,

Edisi Gambar Voyeur aka Gambar amek curik-curik

Assalamualaikum semua!

Hari tu, kami sekeluarga baru balik dari Klinik Doktor Prakash kat Bandar Puteri Puchong. Berenti dekat traffic light Puchong Perdana, Adam perasan ada seorang pakcik tua ni pakai helmet gaya pelik. Hahaha! Adam cepat-cepat suruh Daddy ambil gambar pakcik tu sementara lampu merah lagi.
Wahahaha! Lawak tengah hari la pakcik oiii!! Tapi bahaya tau tak? Kut-kut eksiden kang, tak ke naya nanti? Tapi Adam rasa, mesti ada sebab kenapa pakcik tu pakai helmet gaya kelakar ni. Korang rasa apa sebab nya ek? Meh story kat Adam sket... hehehe~

16 comments:

  1. hahaha..kalau yg perempuan kadang2 lagi kelakar...sbb sanggul tinggi sgt..so halmet pun pakai tinggi hahaha

    ReplyDelete
  2. memang pakcik ni kamikaze lah...hak3

    ReplyDelete
  3. @nurul harun, ye ke? owh padanla org pompuan jarang nek muto. pasal sanggul rupenye

    @bean, pakcik ni ada ilmu kepala besi kowt hehe

    ReplyDelete
  4. silap2 pacik ni selamat..org lain yg ter eksiden sbb gelak tgk pacik nih...huuu

    ReplyDelete
  5. ha ha ha ha ha..

    atuklah adam. bukan pakcik!
    ekekekeke

    ReplyDelete
  6. pakcik ni saman baru tau...ekeke

    ReplyDelete
  7. adam..agaknya pakcik tu kepala besar,helmet tak muat..hahaha

    ReplyDelete
  8. @si tedi, atuk ek? btol la, adam silapp

    @mario, polis lalu pun tak sampai hati nak saman dia hehe

    @mommyYen, eh btol la. mebbe dia pakai budak kecik punya helmet...

    ReplyDelete
  9. waahh adam antie garu garu kepala tengok ni

    aduihh atok ituu

    ReplyDelete
  10. @wanie, gi garukan kepala atok tu skali. haha~

    ReplyDelete
  11. rambut atok tu nmpk jer blakang dah x cukup...tp atas tu terpacaklah adam...atok wat punk...hahaha...

    ReplyDelete
  12. pakcik nih nk bg pgajaran kat adam...
    bsk bler adam da besar adam jgn wat gini....hehehe

    ReplyDelete
  13. alah kelakarnya pakcik pakai helmet..huhuhuh

    ReplyDelete
  14. @crazybeautiful88, lawak kan? hehe

    @don&nor, eh eh! atuk tu rambut punk spikey ek? padan la pun haha

    @ierahaziera, adam tak buat, sebab mummy tak kasi nek muto, nanti jadi mat rempit

    @mieran, hahaha jgn gelakkan pakcik tu lebih2. nanti dia tersedak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair