,

If I am Ip Man master, I would...

Assalamualaikum semua!

Adam hari ni blur nak buat entri apa, jadi golek-golek pergi usha blog En Nuffy. Eh, sekali baru perasan rupanya banyak pulak contest untuk para bloggers. Ish ish ish, padan la Auntie Mariam Ogawa hari tu dapat tiket wayang dari En Nuffy. Join contest rupanya. Cam ni, Adam pun nak join contest la. Dapat tiket wayang nak kasi Daddy dan Mummy pergi dating. Baik kan Adam ni kan? kan?

Syarat dia senang jer, tulis 'If I am IP Man Master, I would...' be the first Baby Kung Fu Master in the whole wide world!!
Wahaha! Dasat tak Adam speaking England? Bayangkan la Adam jadi mahaguru kung fu, sure korang kagum kan? Ye la, Adam nih kan baby lagi pun, tapi dah terror berkuew tiaw kung fu berkung fu. Satu dunia akan datang untuk menuntut ilmu dari Adam, lepas tuh Adam akan jadi celebrity macam Donnie Yen yang berlakon dalam cerita IP MAN 2 tu. Kaya Adam nanti, tak payah nak tunggu duit dari En Nuffy dah lepas nih, yahahaha! *gurau jer Nuffnang, pls don't block my earnings, Adam orang susah wor!*

Tapi gaya kung fu apa Adam nak tunjuk nih? Melampau la kalau nak tunjuk gaya kung fu terbang-terbang over tu, okey? Ish mati akal la plak. Belek-belek gambar Adam lama tengok rupanya ada pun Adam buat gaya kung fu satu. Ni haaa, gambar Adam buat gaya kung fu katak macam dalam citer Kung Fu Hustle Stephen Chow tu. Ong!! Gedek gedek!!!
Ada serupa tak dengan gambar dari filem Kung Fu Hustle kat bawah nih ha? Hehehe, gambar lagi clear takdelah. Gambar kecik cenonet nih je yang dapat. Itu pun ehsan dari Pakcik Google.
Haa, itulah entri Adam untuk kontest kali ni. Mintak-mintak dapatlah menang tiket tu untuk Mummy and Daddy. Korang pun kalau nak join atau nak maklumat lanjut, boleh pergi kat GSC-EonBankCard. Daaaaa!!!  

p.s: kalau korang perasan, gambar Adam tu ada kat entri Adam lagi satu ni ha kat sini. Hahaha gambar recycle je pun.                                                                              



9 comments:

  1. wawawa adam good luck okk :)

    nanti dah pandai kungfu jangan buli kawan kawan kat sekolah tauuu

    ReplyDelete
  2. @wanie, budak skang nih bukan kungfu kawan.. tapi depa kungfu chegu!! ish ish ish takut!

    @joegrimjow, wei kat UK mana dan nak pi tgk wayang nanti???

    ReplyDelete
  3. fuhhh adam.. ni baru aksi kungfu dlm tido.. kalau tak tidur tak tahu laa kan.. memang kalah master sifu..

    good luck yer adam..

    ReplyDelete
  4. @mak uda, haha adam kena marah dgn mummy pasal buh gambar org huduh dlm blog

    ReplyDelete
  5. ni contest utk berapa tiket ni? kalo ada lebih jgn lupa roger.. good luck my cutie adam..

    ReplyDelete
  6. @meksue, dpt teket a pair each for 100 pemenang.. tataula menang ke x haha

    ReplyDelete
  7. waaa.kiutnye adam tidur camtu..

    popok vontot iye tu lagi lena kan..heheh

    ReplyDelete
  8. bestnye adam ade nenek lagi.. i miss my nanny...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair