,

Siapa boleh bagi Adam pinjam 500 juta pound?

Assalamualaikum semua!

Hahaha! Mesti semua terkejut kan Adam nak pinjam duit, banyak pulak tu. Adam nak buat apa dengan duit banyak tu? Sebenarnya Adam nak pakai duit tu nak beli kelab bolasepak Liverpool untuk Daddy. Kalau korang nak tau, Daddy ni peminat 'kipas susah mati' Liverpool. Kesian Daddy, asyik kena gelak je musim nih pasal Liverpool telah berjaya kalah banyak kali walaupun lawan dengan kelab yang tak terer mana pun.
gambar hiasan bilik idaman Daddy, poyo betol lah.
gambar ehsan pakcik GOOGLE

Sabtu harituh, pemilik kelab Liverpool, Tom Hicks dan George Gillett dah pun umumkan yang akhirnya diaorang sedar yang kehadiran diorang menyusahkan kelab aje nak jual semua saham diaorang dalam kelab. Harga dia tak mahal, hanya 500 juta pound aje. Hahaha! Kalau convert jadi ringgit malaysia,baru..

RM 2, 453, 496,887.81!!

So, macam mana korang? Sapa boleh bagi Adam pinjam duit banyak tu? Adam bayar balik bila Liverpool dah berjaya menang treble championship tahun depan. Siap dengan bunga lagi hehehe...Tocey toceyyy!!!


18 comments:

  1. teruk la performance liverpool thn nih.. "u must walk away!!" hahaha..
    auntie bleh bg pinjam .81 tu aje.. amcam? bila nak auntie bank in?

    ReplyDelete
  2. adam..aunty ade 500 juta rupiah..adam nk x?hehehehe

    ReplyDelete
  3. akak pun gila nengok menda cam gini, klasss gitu

    ReplyDelete
  4. bila dah convert dlm RM...auntie dah x gheti nak sebut la adam..cemana nak pinjamkan adam ni???

    ReplyDelete
  5. adam, kalau antie wani dah cash out duit nuffnang yang ada 7billion tu nanti antie wani kasik pinjam

    hahahahahahahah

    ReplyDelete
  6. @churalliya, pinjamkan rm0.81 sen? tu kira halal sudahlaaaa

    @herneenazir, aaa bagi jgk! adam bley gi convert kat money changer giant depan umah

    @crazybeautiful88, ek? ye ke? kelass abes? tak pening lalat ke tgk merah manjang? haha

    @don&nor, sebutan dalam bahase melayu ialah 2 bilion rm plus plus.. hehe skang kasi pinjam lekaih!!

    @wanie, aaa tu la. cakap aritu dah byk duit dari nuffnang. bak sket!!

    ReplyDelete
  7. salam buat adam, semoga engkau sihat n gembira selalu dlm pemeliharaan Allah SWT...

    ReplyDelete
  8. hamboi adam..suwitnye nk tolong daddynye...
    tapi anti ungu tak leh tolong la..kite takde uit manyak camtu...hhohoho

    ReplyDelete
  9. alahhh adam.. 500 juta rupiah adalah!

    ReplyDelete
  10. @si tedi, 500 juta rupiah pun konvert dekat rm182534. bak kat adam! adam nak! wahahaha~

    ReplyDelete
  11. @rama2ungu, takpe ada niat pun dah boleh

    ReplyDelete
  12. apa ni adam!! singgit boleh la tolon..

    ReplyDelete
  13. wah.. adam dah minat Liverpool dah.. xpe adam.. season depan la beli katil tue ok.. season nie macam merudum sket.. kalo nak beli pun nanti rugi plak.. hehhe..

    ReplyDelete
  14. nnt tunggu aunty cetak duit dulu ye..hihi..

    ReplyDelete
  15. amboi adam kecik2 da pandai kira duit, care jd jutawan ni bla besor nnt hehe..

    slm kenal..jom tuko link

    ReplyDelete
  16. LIVERPOOL erk...hahahahha...cam kesian jer tgk muker peminat liverpool taun nih kan??? hahhahahahah...En Hubby pun peminat tegar nih, bgn kul 2,3 hari kejer pun sanggup ngadap tgk bola p bila kalah jer muker terus monyok jer pg tuh...kah kah kah....

    ReplyDelete
  17. @nurul harun, aik? apsal sket sangat singgit je pfftt!

    @chaon, erm daddy yang minat. adam releks dulu

    @nadiah, ye ye adam tunggu. cepat tau nanti ada org lain beli plak

    @aleeya, amin doa aunty.. tuko link? jom jom

    @honeybunee, tuh la.. kesian muka daddy selalu

    ReplyDelete
  18. mahalnyer.....tapi klu dah kipas susah mati mesti beli gak kan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair