Watermark baru Adam dari eybizz.blogspot.com

Assalamualaikum semua!

Hari ni terpikir nak bubuh watermark kat gambar-gambar Adam dalam blog nih. Ye la, mana tau kan sekali ada pulak org edit gambar-gambar Adam ni jadi benda tak senonoh ke hapa ke. Korang kalau nak copy gambar dalam blog Adam ni, Adam tak kesah tapi kalau boleh jangan la delete watermark Adam tu nanti ek? Dah ambik gambar pun, diharamkan, Adam ulangi, DIHARAMKAN ambik gambar Adam ni bawak pegi jumpa tok dukun atau tok bomoh mana-mana untuk dibuat jampi bagi Adam syok kat korang yep? Haram + dosa besar tau tak? Hahahaha! Gambar famili Adam pun jangan buat jampi-jampi ek? Owh korang, mentang-mentang Mummy dan Daddy muka cam artis Hong Kong, korang nak buat guna-guna pulak ek? Siap korang, Adam hantar En Singa Gedik Gedik datang makan korang. Ngap!


Sudah mengarut yep! Adam order watermark dari website eybizzonline. Aunty ni memang terer. Watermark dia buat pun sangat lah chantek yep! Harga pun murah. Order dalam email, sekejap je aunty balas. Aunty ni keje mengadap laptop je ke manjang hah? Hahaha, jangan marah aunty, Adam gurau jer. Adam order yang kaler pink-pink tu. Sungguh cantek okeh? Tengok bawah ni aunty buat. Adam suka sesangat!!


Apa dia? Orang lelaki tak boleh pakai pink? Sapa cakap?? Sekarang orang lelaki macho la pakai kaler pink tau tak? Cuba tengok Beckham, Ronaldo, Daddy, Rafael Nadal,  Aaron Aziz dan lain-lain. Macho jugak apa? Nak bukti lagi? Meh tengok gambar bawah nih:
                                                                           |

                                                                           |

                                                                           |

                                                                           |

                                                                           |

                                                                           |

                                                                           |

                                                                           |

                                                                           |

                                                                           V
Hahahaha macho apa baju pink?

12 comments:

  1. cantik la watermark adam tu..jeles aunty tau..hehehe

    ReplyDelete
  2. rugi lah adam dah ada watermark.. auntie br nak bg free tau.. auntie eya tu mmg pantas membalas e-mel.. sgt kagum..

    adam, soh daddy join contest nih http://churalliya.blogspot.com/2010/04/best-vacation-photo-contest-by-mekchu.html

    auntie tau adam mesti ada byk gmbr vacation..

    ReplyDelete
  3. @akuinsalemah, hihihi gurau jer aunty!!

    @herneenazir, cantek kan? gi lawat satu kat website dia

    @mekcu, ala, adam baru je baca kontes.. okey2.. adam masuk.. hoho adiah mesti mau first prize sebab hadiah len dah dpt wahaha...

    ReplyDelete
  4. watermark dia mmg kiut miut

    alamak pesan kat daddy adam, kalau nak pakai pink takpe sbb pink tu cantik

    tp kalau mcm gambar bwh sekali tu jangannnn hahaha

    ReplyDelete
  5. vavavaaaa cun la watermark adammm kemain lagik ehhh huhuu

    ReplyDelete
  6. @si tedi, nak ke? em adam masuk kontes churalliya menang, adiah watermark kasi si tedi okey?

    @wanie, haha gambar tu mmg tak boleh blah

    @aleeya, mekasey, tak sabo nak pakai hahahaha

    ReplyDelete
  7. adam!!!

    mane leh tgk gambar tuh.

    bawah umur la!

    =p

    ReplyDelete
  8. @uncle joe, apo yang ko tak paham yo buntat? gi tengok kek website dio apo bondo nyo haa...

    @purplish.pink, haha yer yer adam tutup mata

    ReplyDelete
  9. hehe...adam da wat entry ye.
    pandai..kolah kt mn la ni ek?

    ni aunti nk curi link entry ni tau,
    bukan nk curik gambo adam.
    gambo da xleh curik da..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair