Yey Adam berjaya dapatkan tiket IpMan 2!! Terima kasih, Nuffnang!!

Assalamualaikum semua!

Wah wah! Adam sungguh happy hari ni. Tadi Adam check email Adam. Tengok-tengok Nuffnang dah hantar email, kata Adam berjaya dapatkan tiket tayangan perdana IpMan 2 hari Selasa depan. Hore! Berjaya jugak hasrat Adam nak dapatkan tiket tu untuk Daddy dan Mummy. Adam sendiri tak pergi tau. Adam kan kecik lagi, karang Adam nanges jerit-jerit dalam pawagam nanti habis kena halau pulak nanti haha!
Adam harap Daddy dan Mummy happy dengan usaha Adam kasi chance kat Daddy dan Mummy dating. Pasal Adam jangan risau yer? Adam boleh saja duduk rumah Mak Ngah, takpun rumah Mak Wai nanti. Bukan lama pun kan? Korang semua ada tak yang pergi nanti? Tegur-tegurlah Daddy dan Mummy nanti kat sana untuk Adam. Diorang ni pemalu sket, so jangan haraplah kalau nak tunggu Daddy dan Mummy tegur dulu bloggers-bloggers otai kat tayangan tu nanti. Lagipun, bukan Mummy dan Daddy yang tulis blog, tapi Adam. Mestilah Mummy dan Daddy segan dengan bloggers-bloggers semua.
 Ini Adam bubuh gambar Mummy dan Daddy bagi korang semua tengok. Senang sket nak cam nanti kat panggung wayang. Tegur tau, jangan tak tegur!! Gambar ni pulak jangan curik dari blog Adam bawak pergi jumpa Tok Dukun ke Tok Bomoh ke hapa ke ek? Adam tak redha tau! Nanti Allah balas. Hehehe.. okay bye!!

13 comments:

  1. wah,,mummy n dedi cam pelakon hong kong..

    ReplyDelete
  2. @azrul, hoho mekasey! first time menang sumthing sungguh terujaa!!

    @dalila, haaa cam artis hong kong?

    @wanie, meh jaga adam meh!!

    ReplyDelete
  3. hohho.. adam kene tinggal plak.. kesian nye.. jom2 kita g shopping adam.. hahha..

    ReplyDelete
  4. kenapa tak bagi auntie je tiket tu!
    merajuklah!

    ReplyDelete
  5. @Chaon, shopping mana plak nih? haha

    @si tedi, merajuk ke? srylah, nanti adam pujuk kay?

    @nadiah sidek, sporting tu maksudnye bersukan ek aunty? hehehe~

    ReplyDelete
  6. Adam..nnt nurul duduk dgn adam okay..adam jangan sunyi2..kita bg daddy n mammy adam yg comel ni date berdua. hikhik :)

    ReplyDelete
  7. adam nak main congkak ngan uncle tak? hahaha


    >>___<<

    ReplyDelete
  8. dapat jugak
    tp camne nak p klu masih kat sini
    huhu

    ReplyDelete
  9. @nurul harun, wooo duduk dgn nurul ke? ish nanti adam takut kena tangkap dengan JAIS haha!

    @frodo, aler apa men congkak je? PSP ada tak? nak pinjam!!

    @adikqimie, owh mekasey ye

    @joegrimjow, kan aritu adam dah pesan, kat obersea tu camne nak gi tgk wayang kat curve plak? hahaha~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair