Adam kini serious!!

Assalamualaikum semua!!

Adam ada benda nak cerita kat korang semua. Benda serious ni. Cuba tengok muka Adam bawah ni serious tak serious kan? Muka serious mestilah benda nak cerita tu serious kan? Tapi apa benda yang serious sangat nih sampaikan muka Adam bertransformasi menjadi macho ala-ala Johnny Depp ataupun Robert Downey Jr.? *dua-dua tu pelakon favourite Daddy tu hehehe*
Actually, takde ada apa pun yang serious sebenarnya nak cerita. Cuma Adam nak bagitau korang semua Adam dah pun berumur 5 bulan sejak 2 hari lepas. Haha! Tak mainlah serious serious ni kan? Blog baby mana boleh bubuh benda serious sangat. Sorry ye kalau korang terasa tertipu. Tak berniat nak tipu pun. Bohong sunat sket je. Mintak maaf ye semua! Bukan apa, Adam perasan dua tiga menjak ni takde pun update pasal gambar Adam sendiri. Entri pun benda ngarut je. Sampaikan Abahtuk, Maktuk, Tok Ki, Tok Wan duk telefon tanya mana gambar Adam yang terbaru ni. Jadi Adam selitkan 3 gambar Adam yang latest untuk siapa-siapa yang rindu nak tengok Adam. Yang tak rindu tu takpe, korang dipersilakan rasa kagum dan geram pulak tengok kekiutan Adam ni ha.. Chewah!! Hehehehe...
Okey, cukup 3 gambar je kali ni. Karang korang tak boleh tidur malam pulak mimpikan Adam, hehehe! Tata!!!

9 comments:

  1. happy belated besdey yg ke 5 bulan adam,

    alahhh!
    adam serius pun makcik tedi x takut!!

    bweeekkkk!! :P

    ReplyDelete
  2. baby kalo serius pun tetap comel.. jgn emak & bapak dia serius.. tu dah mcm gorilla.. hahaha

    ReplyDelete
  3. haha cis adam kecik2 sudah memainkan org

    ingat apa jek yg serius sangat

    ReplyDelete
  4. apasal anak ko sama cam nama anak aku...????

    ReplyDelete
  5. malamku tidak lagi lena. semuanya adam punya pasal. hehehe

    ReplyDelete
  6. olololo..comelnya adam..muka serius lagi comel..sye ske bdk2..kalu blk kg..ramai sepupu2 yg masih kecik..dok berdegaq2 ngn dak2 kecik kalu blk kg..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair