Entri malas: Apa nak buat bila pampers dah habes. Khas untuk baby boy je

Assalamualaikum semua!

Lama tak update blog. Takde benda menarik berlaku kebelakangan ni. Daddy tengah kursus kat Subang Airport selama sebulan. Mummy pulak kursus dekat Uniten. Adam duk umah Mak Wai. So takde apa sangat nak update pasal family kami ni. Monotonous betol lah. So Adam asyik dok godek-godek email je tengok apa boleh share dengan korang semua.

Balik pada tajuk entri, meh Adam share dengan korang gambar parents yang boleh tak boleh blah langsung. Wahaha, apa punya kejam la buat baby diorang macam nih. Kut yer pun takde duit nak beli pampers, takkan tak boleh pakai lampin kain ye tak? Nasib baik la Daddy tak buat Adam macam ni. Naya jer nanti.
 Owh, gambar dapat dari email Adam. Tuan punya gambar, Adam pinjam bubuh kat blog yep? Tata!!

7 comments:

  1. hehehe alor2 cian baby tu, pampes abes pakai nepkin yer huhuuu

    ReplyDelete
  2. maybe baby tu sakit kut, dokte suh tadah air kencing...hehe

    ReplyDelete
  3. kekekeke..aduhaii

    tp baby tu comelnye sangat

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hahahahahhahahahaa..
    kelakar la adam!!

    ReplyDelete
  6. heee..ni ellis kampung pisang dtg.ekeke

    ReplyDelete
  7. salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/
    kalau ade mase singgahlah ke blog saye... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair