Fesyen baru atau??

Assalamualaikum semua!

Dah lama ek Adam tak update blog. So sorrylah. Adam kebelakangan ni ada rasa tak selesa sedikit. Asyik nak nangis saje heee. Kesian kat Daddy dan Mummy. Erm rasa tak selesa lah. Gusi pun gatal-gatal, hidung pulak ada rasa selsema sedikit. Jumpa doktor ada bagi ubat sedikit, tapi rasa dia tak sedaplah. Adam tak suka, yaks! Ya, Allah! Sembuhkan Adam cepat-cepat ye. Kesian kat Mummy dan Daddy jaga Adam sakit-sakit.

Okay, untuk kali ni Adam nak kongsi gambar dapat dalam e-mail Adam. Kat gambar tu ada tulis nama Sir Fazd. Nak jugak tanya kat dia mana dia dapat gambar ni. Heee, kelakar ada, nak istighfar pun ada bila tengok gambar ni. Tapi Adam tanak pikir bukan-bukan. Ye la, takkan la pompuan ni  pandai sangat sampai terpikir kan nak pakai tudung dengan shorts ye tak? Rasanya mesti dia pakai seluar panjang sebelum ni tapi tertumpah air panas kut. Tuh yang terpaksa menyeksi sket kan akak kan? Betul ke Adam teka nih?

Tapi kut ye pun dah terpaksa pakai seluar pendek tu kan, kenapa tak dibuka sekali tudung kepala tu ek? Kan dah tak pasal-pasal kena ambil gambar, habis heboh kat dalam internet kan? Nasib baik la gambar dari belakang. Tidak, free-free je glamer satu Malaysia. Hihihi, okaylah! Nak gi tengok citer Adamaya. kat TV3. Geram tengok Maya bongok tu. Rasa nak lempang je laju-laju. Grrr...

11 comments:

  1. adam, lama xapdet blog gi mana:D

    ReplyDelete
  2. salam.em..memang gambar tu lucu skit..

    ReplyDelete
  3. hape le pkai mcm tu wt malu org betudung jewww ish2

    ReplyDelete
  4. dr belakang pun malu gak nak tgk gambar sendiri mcm tu. haha

    ReplyDelete
  5. @ann, sal aleeya, nadiah, haah kan? mmg pelik tatau la apsal dia pakai cenggitu haha. layankan ajer...

    @wanie, adam x sehat la. demam kena injek aritu. ada flu plak tu.. sniff sniff

    @kapten, rasanya tuan punya gambar tau tak gambar dia ni ada kat internet haha

    ReplyDelete
  6. alamak. kelakarnya la hai. tp mungkin ada sbb kot mummy adam. hehehe..

    ReplyDelete
  7. haha....layan adamaya gak ek adam...doa minta kita dijauhkan dari semua perkara yang tak baik.. (*v*)

    ReplyDelete
  8. @nurul, hee nurul jgn pakai camni ye pegi interview haha

    @*v*, haah mmg layan plak citer adamaya ni. sampai naik emosional plak jerit2 kat tv haha!

    ReplyDelete
  9. adam..kecik2 lagi pandai gosip eh..namo2..adam pun dh share bende tak elok nih...akak dari tak tau jd tau...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair