Gambar Adam khas untuk korang pembaca blog. Awas bisa mencairkan jiwa nurani anda!

Assalamualaikum semua!!

Cak!! Stylo tak gambar Adam pakai spek hitam ni? Hehehe, ini namanya entri mengarut. Bila dah takde idea nak tulis pasal apa, Adam bubuh la gambar Adam pakai spek hitam Abahtuk. Jangan main-main dengan Abahtuk Adam. Spek hitam Abahtuk lagi stylo dari spek hitam Daddy. Kaler putih lagi tu. Uuuu! Retro habis!
 Ada rasa nak jatuh cinta dengan Adam tak? Hahahaha!

Sebut pasal spek hitam kan, ni Adam nak kasi satu tips kat korang semua. Korang semua perasan tak masa driving time hujan kan, air hujan tu akan pecah-pecah lalu mengganggu penglihatan korang masa driving. Sapa yang pakai benda cam RAIN X tu takpe la, tak kesah air tu jadi biji-biji elok je golek atas windshield kereta. Tapi kalau korang takde pakai benda cam tu kan, cuba pakai spek hitam masa driving dalam hujan. Mesti tak silau sangat dan pemandangan korang pun akan jadi clear sket. Tapi tips ni boleh pakai masa hujan siang je, hujan malam korang pakai jugak tips ni alamatnya tempah maut namanya hehe! 

Tips ni disahkan oleh Daddy Adam. Harap maklum bahawa Daddy Adam ni bukanlah pemegang degree atau PHD mana-mana jurusan pengendalian kenderaan yang bertauliah. So kalau korang rasa tak menjadi tips ni, jangan saman Daddy Adam yer. Daddy Adam orang susah worr!

Renung-renungkan...dan selamat beramal!!! Hehehe...




5 comments:

  1. di sebalik gambar ada tip pulak ye heeee boleh le beramal

    ReplyDelete
  2. sudah jatuh cinta dengan adam..
    :DD

    ReplyDelete
  3. @sis nuriz, hehe mesti ada tips. kasi pembaca ilmu

    @cik ellina, jatuh chenta ka? meh masuk minang adam hihi

    @tedi, of koz la sepek itam. baru la artis hihi

    ReplyDelete
  4. wewiiittt adam. boleh ngorat? ekekekekke :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair