Happy Father's Day, Daddy!!

Assalamualaikum semua!!

Dah lama tak berbelog. Adam tiba-tiba dilanda penyakit akibat virus M. Virus M tu apa ek? Virus M tu maksudnya virus MALAS!! Hahahaha. Mesti korang ingat Adam dah pergi jalan-jalan tu pasal tak bukak blog lama ek? Sorrylah, saja nak break kejap dari dunia blog. Mummy kata blog Adam dah penuh benda mengarut jadi Adam nak concentrate tulis benda pasal famili Adam je. Pasal tips-tips ke hapa ke sila rujuk ke blog Cikgu Dahlia atau Sis Nuriz. Blog Adam lepas ni takde benda tuh dah. Nanti Mummy marah Adam lagi heeeee...

Hari ni Hari Bapa. Adam nak wishkan Daddy Adam the very best Father's Day ever. Wooo, tahniah ye Daddy first time ni sambut Father's Day. So, kita nak sambut kat mana ni Daddy? APA??!! Tido kat rumah je? Aishh Daddy ni tak cool lah. Apsal kita tak kuar sambut hari ni Daddy? 

Daddy: Habis, dah kita penat meronda Midvalley semalam dari pagi sampai malam semalam tak cukup meronda lagi ke Adam?

Owh luper laks. Hehehe memang kami satu family semalam ronda sakan dekat Midvalley semalam. Sampaikan Adam tertidur dalam dakapan Daddy. Ok, Daddy. Hari ni kita rehat je kat rumah. Nanti Adam pesan kat Mummy suruh masak best-best untuk Daddy karang. Hehe, mintak tolong kat Mummy je. Adam mana tau buat apa lagi. Buat muka comel dengan sembang pelat dengan Daddy tau la. 

Adam sayang kat Daddy... Thanks for being the coolest Dad ever... *ayat bodek maut hehehe!*

5 comments:

  1. tu la pasal.. ingat adam dah jd warganegara hong kong :)

    selamat hari bapa kpd daddyadam... jaga adam baik2 tau..

    ReplyDelete
  2. lamaa gile ok tak apdett

    happy father's day to ur dad adam hihihi

    ReplyDelete
  3. @nuriz, mekasey mekasey bg pihak Daddy

    @mekchu, aiks? bukan hongkong ler. tak reti jalan sana. kang teroder lauk vavee kang haruuu. Daddy adam kem salam blk

    @wanie, ahaha, saje je nak tgk ada org rendu ke tak

    ReplyDelete
  4. mmg..bila virus M dtg..blog akan dibiarkan sepi hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair