Adam nak pergi dahh!!! Tak lama pun. Seminggu jer...

Assalamualaikum semua!!

Alhamdulillah. Lama Adam tak berbelog. Kepada yang rindu celoteh Adam yang mengarut ni, minta maaf yang mampu diucapkan. Virus MALAS kembali menyerang. Ala, ada ke yang rindu? Kalau betul-betul rindu sure visit belog Adam hari-hari walaupun tak hapdet hehe. Ni manjang total visit satu, kekadang dua... tuh pun Adam sendiri yang datang jengok. Hahaha, rasa kelakau pun ada.

Anyway, nak bagitau, Adam dah nak pergi bercuti dah ni sambil-sambil tengok Mummy convo. Wuish! Ada terasa bedebar-debar gitu. Harap-harapnya Mummy dan Daddy dah sempurna packing semua kelengkapan Adam. 

Alamak, Mummy dah jerit-jerit suruh Adam mandi. Dah lambat ni. Kang nak check in dua jam awal. Tanak la karang kami tertinggal flight pulak. Okay semua! Doakan Adam sekeluarga selamat pergi dan kembali.

Daaaaa~


9 comments:

  1. adam sile jgn notti notti kat cardiff yer ^^

    ReplyDelete
  2. warghhhh adam nak g brcoti bestnya.. nak ikut bley.. hehehe take care yer.. jaga mummy & daddy sekali..

    ReplyDelete
  3. adam tinggalkan makcik tedi.
    belikan makcik tedi kucing gebu kat sana okey?

    adam jaga diri bebaik.
    semoga selamat perjalanan adam!

    AMin!

    ReplyDelete
  4. weeee bestnya

    take care and have fun

    ReplyDelete
  5. have a nice trip adam...wink wink... :o)

    ReplyDelete
  6. wow.. adam skang ni ada kat london.. sori, auntie tak sempat nak wish adam.. lama x jenguk sini.. make sure blk nnti ada ole2 utk abg najmi ye..

    ReplyDelete
  7. Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

    ReplyDelete
  8. Tata adam,be good..mummy naik stage nnt xmo jerit2 nangis tau..muah!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair