Entri Malas: Korang nak ke kereta korang di kapak-kapak kan?

Assalamualaikum semua!!

Entri tak berilmiah hari ini. Saja nak isi ruang kosong kat blog Adam ni. Adam dah balik dari holiday tapi tengah nak edit gambar beratus-ratus tu. Takkan nak bubuh semua kat blog kan? Mana muat. Okeh! Adam nak tanya korang semua.

Korang berani ke parking kereta korang kat tempat macam dalam gambar ni?  Kalau korang bawak kereta kebal, berani la kot nak parking kat sini. Kalau kereta burung Mummy tu, alamat abes la kena kapak-kapak sampai berkecai. Hisshhh, seram wor.


Itu je nak share. Gambar dapat dari dalam email Adam. Sapa yang duduk kat flat dalam gambar ni angkat tangan cepat!! Adam nak tanya camne korang parking kereta dengan selamat kat situ.

Daaaa~~!!!

1 comments:

  1. hahha.. kapak kereta..? ade je tue ha kete parking.. brani sungguh.. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair