Tolong!! Ikan JAWS beso nak makan Adam!!

Assalamualaikum semua!!


Korang semua! Gerun tak tengok ikan jaws besar cengginih? Besar gila kan? Hua hua hua. Korang semua jangan panik yap. Adam bukan nya ada dekat aquarium Seaworld kat London tu. Haha, memang tak sempat pergi pun tempat tu. Masa banyak dihabiskan berjalan-jalan mencari barang sale yang konon-kononnya murah dekat London. Gambar ni Adam ambik dekat airport lagi pun. Gambar iklan National Geographic Channel. Gambar iklan punya besar, tapi tang tulis National Geographic tu cenonet je tulis. Memang tak nampak dalam gambar ni. Gambar iklan besar sesangat sampaikan penuh satu dinding airport.


Nih angle lain Daddy ambik gambar Adam. Korang mesti boleh perasan Adam tengah gelabah selamba rileks tengok gigi ikan Jaws tu. Korang tau tak yang gigi ikan Jaws ni atau nama sebenar dia dalam MyKad  iaitu Great White Shark akan sentiasa tumbuh ganti baru sepanjang hidup dia? Maknanya sampai tua ganyut pun, ikan Jaws ini akan sentiasa mempunyai senyuman menawan penuh dengan gigi putih melepak. Kalaulah manusia cam tu, mesti semua orang tak heran nak gosok gigi. Ye lah, abis reput, luruh gigi, keluar gigi baru ye dak? Uiish, best giler!! *dah start merepek dah*


Ish Daddy ni, nak gak dia interfrem skali. Yelah, yelah, gi la layan perangai kebudak-budakan Daddy itu. Kang merajuk buruk rupanya. Hihihi! Orait sambung next entri.

Babai!!!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Cerita Adam, Daddy dan Mummy © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair